Menu
  • Sauna

    Heerlijk ontspannen en relaxen in een sfeervolle omgeving

  • Wellness

    Dat is ontspannen en genieten. Een verademing!

  • Beauty

    Een gezichts-, lichaams-, voetbehandeling of massage brengt u tot rust.

Eyecatcher

Wat is Bodysugaren?

In het Midden Oosten wordt nog steeds deze oude methode van ontharen gebruikt. Bodysugaring is 100% natuurlijk. Een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen op basis van suiker, water, citroensap en Arabische gom.
Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor elk huidtype. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

Bodysugaring is een zachte, veilige, moderne, desinfecterende en effectieve methode die goed is voor de huid. Het geeft een langdurig gladde en zijdezachte huid.

Bodysugaring is te gebruiken voor het gelaat, oksels, armen, benen, bikinilijn, buik, borst, rug en billen. Bodysugaring is minder pijnlijk dan harsen, omdat de haren met de haargroei richting mee verwijderd worden. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties van de huid op. Na de behandeling kunnen er eventueel kleine rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter snel verdwijnen.

Bodysugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Door de speciale behandelingsmethode breken de haren niet af maar worden in z'n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden.