Menu
  • Sauna

    Heerlijk ontspannen en relaxen in een sfeervolle omgeving

  • Wellness

    Dat is ontspannen en genieten. Een verademing!

  • Beauty

    Een gezichts-, lichaams-, voetbehandeling of massage brengt u tot rust.

Eyecatcher

Over BuitenGewoon

BuitenGewoon Sauna
Een rondje sauna om heerlijk te ontspannen en te relaxen in een sfeervolle omgeving.
BuitenGewoon Wellness
Dat is ontspannen en genieten.
Gun u zelf ontspanning.
Laat een paar uur de boel de boel en kom helemaal tot uzelf. Soms is dat nét hetgeen je even nodig hebt. Een verademing!

BuitenGewoon Beauty
Een gezichts-, lichaams-, voetbehandeling of massage brengt u tot rust. U staat centraal, de kleinschaligheid en de buitengewone aandacht zult u ervaren als een welkome pauze in uw drukke bestaan.
De droom van Cindy Ligterink
Als kind had ik een droom. Ik wilde schoonheidsspecialiste worden. Na diverse opleidingen en na veel ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven besloot ik om voor mijzelf te beginnen.

In 1999 is Huid- en voetverzorging Cinderella gestart in Halle-Nijman (Doetinchem). Eerst bouwde ik een klantenkring op en vervolgens richtte ik de salon steeds verder in, allemaal op eigen initiatief en met een enorm portie doorzettingsvermogen.

In de daarop volgende jaren groeide mijn verlangen om nog professioneler te worden. Ik werkte dag en nacht aan mijn droom; aan het grotere plaatje dat ik als kind al voor ogen had. Het Beauty en Wellness programma voor Cinderella kreeg langzamerhand gestalte. De naam Cinderella is veranderd in BuitenGewoon Sauna, Wellness & Beauty. Na tweeëneenhalf jaar heel intensief bouwen samen met mijn man en veel hulp van mensen die dicht bij ons staan, hebben we BuitenGewoon Sauna, Wellness & Beauty opgestart.

In de salon werk ik met veel plezier en passie. Ik ben kieskeurig en precies.
Kwaliteit leveren, hygiënisch werken en het tevreden gevoel van de klanten staan zéér hoog in het vaandel.

BuitenGewoon Sauna, Wellness & Beauty is een mooie plek in de Achterhoek waar mensen ontspanning, rust en verzorging vinden. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat mensen tevreden terugkijken op een behandeling en saunabezoek, zodat ze graag weer terugkomen.

Geniet daarom, in deze heerlijke en gemoedelijke omgeving van de achterhoek, met volle teugen van de mogelijkheden bij BuitenGewoon Sauna, Wellness & Beauty!

Met een buitengewoon vriendelijke groet,
Cindy Ligterink